KLUB SANTA DOMINGO

Vojvode Šupljikca 31
062 661 444

Klub Santo Domingo nalazi se u samom srcu Vračara. Ime je dobio po prestonici Dominikanske republike, a ceo ambijent uređen je tako da naliči na ovu karipsku zemlju. Vesele, šarene boje odmah podižu raspoloženje, pa nije ni čudo što mnogi vole da se provode baš u ovom lokalu.
Ako ste vedrog duha i volite prostor koji automatski osvežava i odiše pozitivnom energijom, onda je ovaj klub pravo mesto za proslavu vašeg rođendana ili drugog vrsta slavlja.

Po veoma pristupačnoj ceni, na raspolaganju vam je naša kompletna usluga keteringa hrane i pića iz šanka.
Pored termina i lokala, uračunato vam je i kompletno osoblje. Niste uslovljeni da koristite piće i hranu kluba, već možete doneti sami svoje piće, a ljubazno osoblje uputiće vas gde da ga nabavite po najpovoljnijim cenama.

Njegova velika prednost je savremeni sistem za ventilaciju koji izduvava stari i ubacuje svež vazduh u prostor, tako da nije zagušljivo. Takođe sam klub je prozračan i ne nalazi se u suterenu ili podrumu.

Termin možete rezervisati bilo koji dan u nedelji za 50 do 130 ljudi. Klub je skroz zatvorenog tipa, tako da ne brinite o nezvanim gostima koji bi mogli da vam upadnu na slavlje.

Podaci

  • Kapacitet: od 50 do 130 ljudi
  • Termin: od 22 do 04h
  • Parking: Da